De volledig groene energie vergelijker in een pakket

De energie vergelijker van Consumind vergelijkt meer dan 23 energieleveranciers met elkaar om er zeker van te zijn dat ze jou de beste energietarieven kunnen aanbieden. Hier zitten ook energieleveranciers tussen die alleen maar groene stroom aanbieden. Dit heeft bij Consumind de voorkeur. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in alleen maar groene stroom, dan zit je bij Consumind goed.

Wij letten op energieleveranciers die volledige groene stroom aanbieden omdat wij ons steentje willen bijdragen aan het verbeteren van het milieu, maar tegelijkertijd ook jou tevreden willen houden. Daarom kan het zomaar zijn dat de energievergelijker niet altijd direct de laagste energietarieven aan je laat zien. Dit komt omdat de energieleveranciers met lage energietarieven niet altijd groene stroom aanbieden. Hierdoor draag je niet bij aan het verbeteren van het milieu.

Hoe werkt de energievergelijker?

Na het invullen van je gegevens krijg je meerdere energieleveranciers te zien. Deze zijn geselecteerd op basis van jouw ingevulde gegevens, woonplaats, verbruiksgegevens en eisen. We zoeken altijd de voordeligste energieleverancier, maar het kan dus zomaar zijn dat de energieleverancier die voldoet aan al jouw eisen niet de voordeligste energieleverancier is. Hou hier dus rekening mee tijdens het gebruiken en invullen van de energievergelijker.

Zodra je de energievergelijker hebt gebruikt, kun je de keuze maken om een overstap te maken. Wanneer je dit wilt, vul je de rest van je gegevens in en verstuur je de aanvraag. Consumind gaat nu voor je aan de slag op de oude energieleverancier op te zeggen en de nieuwe energieleverancier aan te sluiten. Na veertien dagen wettelijke bedenktijd zal de nieuwe energieleverancier de levering overnemen. In de tussentijd hoef jij niets te doen. Alleen je meterstanden doorgeven aan de energieleverancier zodat de levering kan starten. Zo gemakkelijk is het gebruiken van een energievergelijker.

Start vandaag nog met het vergelijken van meer dan 23 energieleveranciers in Nederland en bespaar tot wel 300 euro per jaar op je energiekosten. Zo behoor je niet tot de 90% van de Nederlandse huishoudens die structureel te veel betalen voor hun gas en stroom. Je weet namelijk zeker dat je altijd de juiste tarieven hebt, die bij jouw wensen passen. Prettig geregeld.