Kerstpakketten wereldwijd

Wat voor soort pakketten hebben wij te bieden? Wilt u liever een standaard pakket of heeft u iets speciaals in gedachten? Erg veel opties zijn mogelijk bij ons.

Allereerst is het einde van het jaar natuurlijk een tijd in welke wij graag wat doen voor anderen. Een gebaar aan de mensen van wie u houdt of een presentje voor uw werknemers die een jaar hard gewerkt hebben. Het is altijd leuk om iets te geven. Maar wat is er nou leuker dan zelf te kunnen kiezen waar uw pakket uit bestaat. Misschien heeft u een horecazaak en wilt u een speciaal pakket samen stellen in luxe producten. Of misschien wilt u al uw personeel van nieuwe schoenen voorzien voor op de werkvloer. U kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het voor u.

Gepersonaliseerde kaarten

Buiten de kerstpakketten om kunnen wij ook gepersonaliseerde kaarten leveren. Deze kaarten kunnen worden voorzien van een foto en/of persoonlijke tekst. Een persoonlijke kaart kan veel toevoeging geven aan uw kerstpakket. Een persoonlijk tintje is meestal een blijk van waardering. Een blijk van waardering is natuurlijk altijd fijn om te krijgen. U kunt er voor kiezen om een identieke kaart voor al het personeel te kiezen. Maar een individuele kaart voor iedereen is ook zeker mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Sinds afgelopen jaar hebben wij ook een nieuwe vestiging geopend. Deze vestiging is geplaatst in Curaçao. Hierdoor kunnen wij de Nederlandse Antillen ook voorzien van onze gepersonaliseerde kerstpakketten. Omdat er op Curaçao veel stagiairs gevestigd zijn kan een kerstpakket met Curaçao’s thema de perfecte uitkomst zijn. Stagiairs die voor een tijd naar het buitenland verhuizen hechten erg veel waarde aan hun werkplek. Daardoor is de eerder genoemde waardering voor hun extra belangrijk. Zij komen ‘s avonds thuis in het studentenhuis en kunnen vertellen wat voor toffe baas zij hebben met het gave kerstpakket. Wilt u meer informatie over gepersonaliseerde pakketen, klik dan hier.